Deep Democracy citytour 2019

Werk je met groepen? Stuur je een team aan en moet je besluitvorming leiden? Wil je in je eigen leven aandacht hebben voor de stem van de minderheid, ook die van jezelf? Maak kennis met Deep Democracy, de wijsheid van de minderheid.

De Deep Democracy citytour 2019 is…

  • Een 3 uur durende kennismaking met Deep Democracy
  • Bij jou in de buurt
  • Een onderdompeling in de uitgangspunten en aanpak van Deep Democracy
  • Het ervaren van de kracht van de tools van Deep Democracy
  • Een opstap om zelf de trainingen voor facilitator Deep Democracy te volgen
  • Een kans om met je team in te schatten of een interventie van een facilitator Deep
  • Democracy in je organisatie wenselijk is

Kostprijs?

Formule 1: DD@Work
125 euro excl BTW (bijdrage tot 40% door KMO-portefeuille mogelijk). Je ontvangt 25 euro korting als je nadien de training volgt. Met deze sessie richten we ons op een professioneel publiek.

Formule 2: DD@Life
10 euro incl BTW: deze sessies zijn bedoeld voor gezinnen en verenigingen.

>> Inschrijven

Wanneer en waar?

Nieuwe data en plaatsen worden nog aangevuld. 

DatumPlaatsAdresKostprijsFacebook
Vrijdag 15 maart 2019 van 9.30 tot 12.30 uurBrusselDD@Work
Maandag 25 maart 2019 van 13 tot 16 uurGentEntre Cour et Jardin, Brusselsesteenweg 263-265
9090 Melle
DD@WorkFacebook-event
Vrijdag 19 april 2019LeuvenDD@Work
Woensdag 24 april 2019 van 10 tot 13 uurOostendeKaap / Vrijstaat O
Zeedijk 10, Oostende
DD@WorkFacebook-event
Vrijdag 3 mei 2019 van 9.30 tot 12.30Brussel (EN)DD@Work
Vrijdag 10 mei 2019 van 9.30 tot 12.30Brussel (FR)DD@Work
Vrijdag 14 juni 2019 van 9.30 tot 12.30TurnhoutDD@Work
Vrijdag 21 juni 2019BrusselDD@Work
Donderdag 19 september 2019 van 19.30 tot 22.00MechelenDD@Life

>> Inschrijven

Waarom?

De uitdaging vandaag is om een veelheid van stemmen te verenigen om zo tot nieuwe oplossingen te komen. Oplossingen die leiden tot creativiteit en innovatie, in plaats van tot onwerkbare compromissen of oude wijn in nieuwe zakken.

In Deep Democracy, een methode met roots in het Afrikaanse continent, wordt actief naar de minderheidsstem gevraagd. Deze minderheidsstem, onze zondebok, wordt vaak genegeerd, omdat die schuurt, lastig is of tegenstribbelt. In Deep Democracy is deze stem juist de toegangspoort en de bron van wijsheid. Ieder van ons is immers een zebra, met zijn eigen uniek strepenpatroon en een persoonlijke inbreng in het debat.
Elke keer weer wanneer we ermee aan de slag gaan, zien we bepaalde dynamieken ontstaan: ‘Deep Democracy geeft je VIBES’!

VIBES staat voor: Vitaliteit, Inclusie, Bewogenheid, Effectiviteit en Samenwerkingsbereidheid. Dat zijn de voornaamste winsten die je mag verwachten als je de tools van Deep Democracy gaat toepassen in jouw organisatie, je team of je gezin.

Organisaties of groepen veranderen pas diepgaand als er iets verandert in en tussen de mensen. Vanuit Deep Democracy bieden wij een filosofie en tools aan die deze transformaties op systeem-, groeps- of individueel niveau ondersteunen.

Wie zijn wij?

De Deep Democracy citytour wordt georganiseerd door een groepje van enthousiaste facilitators, allemaal opgeleid in de Lewis Methode van Deep Democracy.
Want wij hebben een droom. En die willen we waarmaken samen met jou. Wil ook jij graag een vredevolle maatschappij en harmonieuze relaties met je familie, vrienden en op het werk? Dit hoeft geen utopie te zijn. Als we durven het conflict aan te gaan en leren zeggen wat er gezegd moet worden, dan lost spanning op en voelt ieder zich erkend.

Goesthing bvba coördineert deze citytour.