Trainingen en vormingen in company

Aan ons open aanbod kan je individueel deelnemen. Maar we komen ook graag naar je toe. De meeste van onze workshops en trainingen kan je ook in je eigen organisatie of samenwerkingsverband organiseren. Je staat dan zelf in voor het samenstellen van de groep. Het programma bepalen we samen op basis van de leerdoelen en de beschikbare tijd. En wil je een stap verder gaan? Dan bouwen met jou een traject op maat op rond zo’n training, met aanvullende procesbegeleiding, intervisie…

Heb je interesse of zit je met een vraag? Contacteer dan Annelies via info@deep-democracy.be of 0473 79 19 95.

Een greep uit de mogelijkheden:

Trainingen voor facilitator Deep Democracy

Teams die volgens deze methodiek overleggen, winnen aan vitaliteit, inclusie, betrokkenheid, samenwerkingsgerichtheid en effectiviteit. We bieden het programma van Level 1 tot en met Level 3 ook aan in je eigen organisatie. Elke Level is een tweedaagse gecertificeerde training.

Introworkshop Deep Democracy

Op een halve of een hele dag maak je kennis met de grondbeginselen van Deep Democracy. We bieden je een demo aan met de tools die het meest gebruikt worden op de werkvloer. Het is een mooie opstap om de methode te verspreiden in de hele organisatie.

Deep Democracy op School

Kinderen en jongeren willen vaardigheden leren om in de samenleving van morgen hun stem te laten horen. Scholen zijn de plek om hen dit te leren! Je maakt kennis met de tools van Deep Democracy. Deze zijn erg geschikt om te gebruiken in schoolteams die willen werken rond gedeeld leiderschap. Of je kan ze ook met kinderen en jongeren in de klas inzetten.

Let’s move: theatrale werkvormen in groepsprocessen

Woorden schieten soms tekort wanneer groepen of teams belangrijke conversaties aangaan: omwille van de taalbeheersing, de limieten van taal… Binnen Deep Democracy benadrukken we dat je ook heel andere kanalen kan inzetten dan het verbale. Op deze training exploreer je hoe je op die manier in facilitatieprocessen en groepsbegeleidingen het onbewuste boven de waterlijn krijgt. We verkennen laagdrempelige en effectieve werkvormen uit theater, dans en bewegingstheater.

Trauma & transitie: hoe vertrouwen en verbinding herstellen

Trauma staat soms een noodzakelijke transitie in de weg. Op deze vormingsdag brengen we psycho-educatie rond verlies en trauma. We vertellen hoe je met mensen en/in organisaties de weg naar vertrouwen en verbinding kan herstellen.

Deep Democracy voor leiders

Deze training biedt de deelnemers theoretische achtergronden, concrete tools en een ervaringsgericht leerproces om hun leiderschap te versterken en te verdiepen. We kunnen hier een aanbod op maat voorzien of je kiest voor de gecertificeerde opleiding ‘Deep Democracy voor leiders’.

Onderdelen uit deze opleiding kunnen ook als aparte workshops georganiseerd worden. Bijvoorbeeld: participatieve vergadertechnieken voor leidinggevenden; omgaan met spanningen op de werkvloer voor leidinggevenden;…

Het volledige programma vind je hier.