Vormingsdag: samen bouwen we nieuw leiderschap

Wanneer:
14 mei 2019 @ 09:30 – 10:00
2019-05-14T09:30:00+02:00
2019-05-14T10:00:00+02:00
Waar:
Brussel
Brussel
Kosten:
225 euro

Nieuw leiderschap is je bijdrage leveren vanuit inspiratie aan wat er echt toe doet. De nieuwe leider ben je ook samen, ieders bijdrage telt. Hoe doe je dat soepel en effectief?

Leiders zijn enorm belangrijk. Ze verdienen de nodige steun en inspiratie in hun rol en op hun leerpad. Drie trainers brengen daarom hun methodes samen om aan een nieuwe invulling van leiderschap te werken. Anouk Brack, Fanny Matheusen en Ylva Berg vullen elkaar aan en verenigen hun expertise in één dag.

“Samen bouwen aan nieuw leiderschap” is een opleidingsdag voor leidinggevenden, waarbij drie disciplines elkaar kruisen en aanvullen. In één dag krijg je voeling met basistools uit Mindful Leadership, Deep Democracy en Leadership Embodiment. Ideaal om de richting te kiezen die bij jou past voor verdere verdieping.

WAT LEVERT HET OP?

  1. Soepeler omgaan met uitdagende situaties, en daardoor samen meer resultaten boeken.
  2. Weerstand in je team eenvoudig ombuigen naar waardevolle wijsheid, en daardoor samen betere beslissingen nemen
  3. Meer helderheid en focus op de kern van de zaak, waardoor je minder gedoe en juist meer voldoening ervaart.

Deze dag geeft je inzicht in je eigen ontwikkeling en je leerpad als leidinggevende. Vanuit een nieuwe kijk op groepsdynamiek, betrokkenheid en gedragenheid in veranderingsprocessen, zoek je je eigen weg naar meer evenwicht tussen taakgerichte en mensgerichte focus en leer je je lichaam inzetten om “van stress maar flow” te schakelen.

REACTIES VAN DEELNEMERS

“De concrete ervaringsoefeningen kan je zo meepakken en implementeren in je eigen leven en/of werkpraktijk.”
Katrien Voorspoels

“Wat ik enorm waardevol vond, was de verbinding tussen de methodes en het perspectief dat het niet of-of moet zijn, maar en-en kan zijn. Dit voelde zeer ondersteund in mijn leiderschapspositie.”
An Everaerts

“Ik vond het heel mooi hoe alles zo in elkaar schuift zonder te schuren. Proficiat.”
Chris Habraken

Dinsdag 14 mei 2019 van 9.30 tot 17 uur
Brussel (plaats nog te bepalen)

Prijs: 225 euro (KMO-portefeuille mogelijk)

Inschrijven

Ylva Berg | Mindful Leadership traint je om op authentieke, belichaamde wijze de uitdagingen en veranderingen aan te pakken die als leider op je afkomen. Met minfulness en compassie leer je omgaan met de weerstand bij jezelf en bij anderen. Door aandachtsoefening, reflectie en (neuro)wetenschappelijke inzichten, ontwikkel je een helderder zicht op jezelf, je drijfveren, je relatie met anderen en met de omgeving. Een essentiële basis voor een duurzame, warme en oprechte bedrijfscultuur.

Fanny Matheusen | Deep Democracy is een vernieuwende methode voor inclusieve besluitvorming met ruimte voor alle perspectieven en het oplossen van tegenstellingen, spanningen en conflicten. Het maakt ruimte voor ervaringen, belevingen en emoties. Deep Democracy is uiterst geschikt in veranderingsprocessen en voor wie streeft naar co-creatieleiderschap en zelfsturende teams. Een krachtig instrument voor besluitvorming en conflictresolutie binnen groepen met uiteenlopende diversiteit.

Anouk Brack | Leer hoe je helemaal tot je recht komt, ook in uitdagende situaties. Met Leadership Embodiment ontwikkel je jezelf als persoon. Je oefent vitale skills in (persoonlijk) leiderschap en gebruikt je lijf als shortcut om van stress naar flow te komen. Het geeft je praktische technieken om aandachtig te luisteren, krachtig je punt te maken en inspirerend te leiden. Een verrijkende training voor leiders in organisaties, gedreven professionals en ondernemers, trainers, coaches en adviseurs.