Gouden Pijlen gooien met Valentijn

Vier Valentijn en gooi Gouden Pijlen met je special one (*)

(*) partner, vriend(in), familielid…

DONDERDAG 14 FEBRUARI 2019 VAN 20 TOT 22 UUR
ARSENAAL, Hanswijkstraat 63, Mechelen
Inkom: 10 euro per duo

Neem op 14 februari 2019 de tijd om te verbinden met een iemand die voor jou een speciale betekenis heeft, en deze persoon te eren en te erkennen.

> Inschrijven via dit formulier

Deze Valentijnsdag krijg je de kans om te ervaren hoe je je onderlinge relatie kan verdiepen met de krachtige tool “Gouden Pijlen” van de Lewis Methode van Deep Democracy. Je wint waardevolle inzichten zowel over jezelf als over de persoon die je zo graag in je leven hebt. Dus kom met je partner, een vriend of familielid en wissel met hem of haar een misschien ongewoon maar betekenisvol teken van genegenheid uit.

In onze cultuur vandaag, hebben we geleerd om onszelf en anderen eerder kritiek te geven dan complimenten. De Gouden Pijlen methode is er om je te helpen bewust worden van je gaven, talenten en sterktes en om een gevoel te creëren van verbondenheid, dankbaarheid, aanvaarding en waardering.

De 4 stappen van de Gouden Pijlen worden begeleid door Fanny Matheusen. Na de introductie zoek je met je partner een rustig plekje om alle stappen te doorlopen. Nadien krijg je de kans om je ervaringen (niet de inhoud) te delen met de groep. Want Gouden Pijlen is nog sterker als je het samen doet. Op 14 februari worden in meer dan 20 landen Gouden Pijlen gegooid!

We starten in Australië en gaan door alle tijdzones heen langs Shanghai, India, Turkije, Duitsland, Zweden, Denemarken, Nederland, België, Engeland, Canada. Waar mogelijk worden de sessies live gestreamed. Je voelt je dus niet alleen verbonden met elkaar op één plaats maar ook met zovele mensen op andere plaatsen in de wereld!

Afronden doen we met muziek: JAN CANNAERTS stelt zijn nieuwe plaat voor.

Inschrijven via dit formulier

Georganiseerd door Goesthing bvba in samenwerking met de Deep Democracy community België (deep-democracy.be)