Siska Hoebeeck

Siska is een ondernemende denker en doener. Eerst werkte ze in een interculturele en stedelijke context in domeinen als onderwijs, jeugd- en sociaal werk. Na deze dankbare en jarenlange ervaring, startte ze vier jaar geleden haar eigen zaak op: Studio Siska. Vanuit deze uitvalsbasis begeleidt ze met passie voor mensen, groepen en de daarbij aanwezige diversiteit, diverse processen in organisaties en bedrijven.Tevreden klanten zeggen dat ze een goede analyse maakt en dat ze begrijpt wat ze nodig hebben. “Ze legt de vinger op de wonde – of liever positiever – op de plek waar groei ontstaat.”

In haar zoektocht naar manieren om verschil in groepen te omarmen en ook te luisteren naar wie niet gehoord wordt, vond ze Deep Democracy. Ze werd op slag verliefd op de diepgang en de veelzijdigheid van de methode. Verliefdheid werd liefde. Vanuit deze liefde werkt Siska intussen zelf met Deep Democracy en geeft ze het ook door aan anderen. Vanuit het geloof dat de wijsheid en kracht van een groep de deelnemers laat groeien en onder het motto ‘experience what you preach’, is het voor haar dan ook essentieel om vanuit Studio Siska zelf diepe samenwerkingen aan te gaan zoals deze bij Hummus.

Siska is 35 jaar en woont samen met haar vrouw en zoontje in Brussel. Ze is geschoold in en werkt graag vanuit Appreciative Inquiry, Voice Dialogue, Interculturele Communicatie en Deep Democracy.  Meer info : www.studiosiska.be

siska@deep-democracy.be
+32 498 16 31 10